søndag 6. juni 2010

Hold godt på veska folkens!!

Det var en deilig dag, før vi til kirken går at to gode veninner satt på cafe i nydelig sol og sommervær. Iskaffe og salat var i fordøyingsprosessen. De to fornøyde jentene satt i fred og fordragelighet og snakket om den gode framtid. Plutselig reiste en ukjent mann seg fra nabobordet slengte et teppe over den forbausede unge piken og knabbet til seg vesken. I forjfjamselse og sinne kastet den unge piken seg på bena og løp alt hun kunne etter tyven. På høye heler, i skjørt og hvit bluse sprang hun etter tyven inn i smuget mens hun skrek" GI MÆG VÆSKA MI". Til tyvens store sorg var smuget en blindvei, og den unge piken fikk tak i vesken sin med alt innhold i. Til tyvens enda større fortvilelse kom 5 ukjente tilskuere til den unge pikens unnsettelse og holdt den "uheldige" tyven i ro til politet kom og håndterte saken i lovens navn.

Basert på en sann historie! Forøvrig ble ingen riktig skadd i denne hendelsen, selv om politiet fant en rimelig stor kniv hos tyven. Takk og lov for at det finnes mennesker i denne byen som virkelig stiller opp når noen prøver seg på juks og fannteri!!

5 kommentarer:

  1. Du er gårsdagens helt, Rita! Modigere venninne (og hovedperson) skal man lete lenge etter.

    SvarSlett
  2. Herlighet, Rita!! De fant en kniv på mannen!?! Ingen tuller med denne trønderjenta, nei!
    Fin oppladning til Nairobi dette... Please be careful :)

    Ellers, nydelig blogg! Gleder meg til å følge med :)

    SvarSlett
  3. Du er gæern! Jeg ser det for meg... Godt du vant til slutt.

    SvarSlett
  4. Du er en helt, og utrolig tøff! Jeg er mektig imponert! Han visste ikke hvem han hadde med å gjøre! Kult med blogg! Jeg er fast følger! :)

    SvarSlett
  5. Fantastisk historie, og ennå bedre når du forteller den live..hehe..

    SvarSlett